Vi söker Senior Utbildare

topimage.jpg

Är du en passionerad ekonom med erfarenhet inom bank? Är du pedagogisk och vill utvecklas i en roll där du på ett glädjefyllt sätt får vara med och utbilda och utveckla andra? Just nu söker vi en Senior Utbildare som vill vara med på vår fortsatta framgångsresa.

Om rollen

I rollen som Senior Utbildare hos Bonanza Education kommer du genomföra kundutbildningar i linje med Bonanzas väl beprövade koncept. Du kommer vara placerad på kontoret i Stockholm med Sverige som primär arbetsplats. Då Bonanzas marknad är global kommer tjänsten att innefatta resor främst i Sverige och Norden men även till bland annat USA. I rollen kommer du dessutom att:
 

  • Förbereda och genomföra utbildningar, både digitalt och i klassrum

  • Anpassa och utveckla utbildningslösningar till Bonanzas kunder

  • Driva försäljning och utveckla nära affärsrelationer med både befintliga och nya kunder

  • Resa i tjänsten (körkort är ett krav)


För att lyckas i rollen

För att bli framgångsrik i rollen är du social och har en god förmåga att kommunicera, har pedagogiska erfarenheter, är resultatorienterad och affärsmässig. Du vill engagera och inspirera andra människor samtidigt som du drivs av resultat och utsatta mål.

 

Vem söker vi?

Vi tror att du är civilekonom eller motsvarande samt har ett antal års erfarenhet som ekonom, gärna inom redovisning. Eftersom ett prioriterat kundsegment är bank ser vi gärna att du har erfarenhet från bank och finans sedan tidigare. Du har en god pedagogisk förmåga, har erfarenhet av utbildningssituationen samt även förmågan att driva projekt, utveckla kundrelationer och skapa nya affärsmöjligheter.

 

Som person tror vi att du är positiv, orädd, affärsmässig och brinner för att se andra människor utvecklas. Du inger förtroende och är en person med affärssinne som vill kliva in i en passionerad, entreprenöriell företagskultur där det krävs eget driv och ansvar samtidigt som du har ett nära samarbete med ägare och Vd.


Vill du veta mer om tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar Bonanza Education med EQonomy/Wise Professionals. Om du har frågor om rollen får du gärna kontakta Anna Beltrami (anna.beltrami@eqonomy.se). Vi hoppas att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 25 april. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.


Varmt välkommen med din ansökan!