top of page

Vi söker fler konsulter

topimage.jpg

Är du en passionerad ekonom? Är du pedagogisk och vill utvecklas i en roll där du på ett glädjefyllt sätt får vara med och utbilda och utveckla andra? Just nu söker vi ytterligare en konsult som vill vara med på vår fortsatta framgångsresa.

Om rollen

I rollen som konsult hos Bonanza kommer du genomföra kundutbildningar i linje med Bonanzas väl beprövade koncept. Du kommer vara placerad på kontoret i Stockholm med Sverige som primär arbetsplats. Då Bonanzas marknad är global kommer tjänsten att innefatta resor främst i Sverige och Norden men även till bland annat USA. I rollen kommer du dessutom att:
 

  • Förbereda och genomföra utbildningar, både digitalt och i klassrum

  • Anpassa och utveckla utbildningslösningar till Bonanzas kunder

  • Driva försäljning och utveckla nära affärsrelationer med både befintliga och nya kunder

  • Resa i tjänsten (körkort är ett krav)


För att lyckas i rollen

För att bli framgångsrik i rollen är du social och har en god förmåga att kommunicera, har pedagogiska erfarenheter, är resultatorienterad och affärsmässig. Du vill engagera och inspirera andra människor samtidigt som du drivs av resultat och utsatta mål.

Vem söker vi?

Vi tror att du är civilekonom eller motsvarande samt har ett antal års erfarenhet. Eftersom bank är ett prioriterat kundsegment ser vi gärna att du har finanserfarenhet sedan tidigare. Du har en god pedagogisk förmåga, erfarenhet av utbildningssituationen samt förmåga att driva projekt, utveckla kundrelationer och skapa nya affärsmöjligheter.

Som person tror vi att du är positiv, orädd, affärsmässig och brinner för att se andra människor utvecklas. Du skapar förtroende och är en person med affärssinne som vill kliva in i en passionerad, entreprenöriell företagskultur där det krävs eget driv och ansvar samtidigt som du har ett nära samarbete med ägare och VD.


Vill du veta mer om tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar Bonanza Education med EQonomy/Wise Professionals. Om du har frågor om rollen får du gärna kontakta Anna Beltrami (anna.beltrami@eqonomy.se). Vi hoppas att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.


Varmt välkommen med din ansökan!

bottom of page