top of page

Tjänster och metoder

Från komplexitet till enkelhet

 

The Visual Language of Finance®  – ett sätt att avdramatisera ekonomi

prelearning.jpg

E-utbildning 

E-utbildning som skapar förståelse för ekonomi.

Oavsett hur bra lärarledda utbildningar fungerar kan det ibland räcka med en lite kortare onlinekurs.
Våra visuella och interaktiva onlinekurser kan anpassas till olika behov. 

Lärarledd utbildning 

Skräddarsydda, anpassade och interaktiva workshops som avmystifierar ekonomi och utvecklar förståelsen för affären.

 

Lärarledd undervisning är en viktig grundpelare inom all utbildning. Vi utgår från The Visual Language of Finance® – en unik pedagogik som visualiserar ekonomi i lättfattliga grafer. Nyvunna kunskaper testas i övningar och affärsspel. Metoden har genom åren visat sig  helt oöverträffad.

biqpad.png

Bonanza-IQ 

Smartphone-appen som genom push-notiser påminner och säkerställer att kunskaper inte faller i glömska.

Bonanza-IQ (BiQ) är ett oslagbart verktyg när det handlar om att hålla kunskaper fräscha. Under flera veckor efter utbildning får deltagare pushnotiser med frågeställningar.

Bisgraf 

Underlättar och förenklar arbetet med finansiell information.

Utvecklat för att göra företagets ekonomi så enkelt som möjligt, så alla kan förstå. Bisgraf presenterar finansiell bokslutsdata i tydliga grafer, direkt från publika bokslutsdatabaser eller realtidsdata direkt från bokföringsprogram, allt för att man snabbt och enkelt ska få en bild av företagets ekonomi. Utöver att presentera bokslutsinformation kan man enkelt analysera en kund eller leverantör. Eller varför inte jämföra det egna företaget med en konkurrent eller hela branschen. Förutom att snabbt titta på företagets ekonomiska historik är det också möjligt att simulera framtida scenarion.

bisgraf_pc.png
rodeogamescreen.jpg

Gamification


Inlärning måste vara engagerande och kul. Ett lärande som slutar med huvudvärk och ångest har troligen inte uppfyllt målen. Gamification är ett beprövat sätt att få människor engagerade. Vi använder affärsspel som en del av inlärningen, för att skapa engagemang och glädje.

ViusualizeVideo.png

Visualisering

 

Kognitiva studier visar att visualisering gör inlärning av ny kunskap både enklare, snabbare och mer bestående. I grunden handlar det om hur vår hjärna fungerar, varför en bild säger mer än tusen ord (eller siffror). Att omvandla ekonomi till bilder, öppnar upp och gör den finansiella informationen tillgänglig för fler än ekonomer.

Kommunikation

 

Du som läst ekonomi på universitetet vet att det traditionella perspektivet utgår från detaljerna. Vi tror på att göra precis tvärtom – d.v.s. börja med en övergripande helhetssyn för att sedan gå ner i detaljerna.

Ta några minuter och se filmen här bredvid så förstår du vad vi menar...

doyouhatenumbers.png
bottom of page