prelearning.jpg

 E-UTBILDNING 

E-utbildning som skapar förståelse för ekonomi.

Oavsett hur bra lärarledda utbildningar fungerar kan det ibland räcka med en lite kortare onlinekurs.
Våra visuella och interaktiva onlinekurser kan anpassas till olika behov. 

 LÄRARLEDD UTBILDNING 

Skräddarsydda, anpassade och interaktiva workshops som avmystifierar ekonomi och utvecklar förståelsen för affären.

 

Lärarledd undervisning är en viktig grundpelare inom all utbildning. Vi utgår från The Visual Language of Finance® – en unik pedagogik som visualiserar ekonomi i lättfattliga grafer. Nyvunna kunskaper testas i övningar och affärsspel. Metoden har genom åren visat sig  helt oöverträffad.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/9

 BONANZA iQ 

Smartphone-appen som genom push-notiser påminner och säkerställer att kunskaper inte faller i glömska.

Bonanza-IQ (BiQ) är ett oslagbart verktyg när det handlar om att hålla kunskaper fräscha. Under flera veckor efter utbildning får deltagare pushnotiser med frågeställningar.

biqpad.png
bisgraf_pc.png

 BISGRAF 

Underlättar och förenklar arbetet med finansiell information.

Utvecklat för att göra företagets ekonomi så enkelt som möjligt, så alla kan förstå. Bisgraf presenterar finansiell bokslutsdata i tydliga grafer, direkt från publika bokslutsdatabaser eller realtidsdata direkt från bokföringsprogram, allt för att man snabbt och enkelt ska få en bild av företagets ekonomi. Utöver att presentera bokslutsinformation kan man enkelt analysera en kund eller leverantör. Eller varför inte jämföra det egna företaget med en konkurrent eller hela branschen. Förutom att snabbt titta på företagets ekonomiska historik är det också möjligt att simulera framtida scenarion.